Çapraz kesim pişirme, etin liflerinin yönüne karşı 45 derece açıyla kesilerek pişirilmesi yöntemidir. Bu yöntem sayesinde et daha yumuşak ve sulu olur, çünkü et liflerinin kısalması sağlanarak etin daha kolay kopması sağlanır. Özellikle New York steak gibi iri ve yoğun dokulu etlerde bu pişirme tekniği tercih edilir.
ragyu kasap’ta sunulan süt kuzu kokoreç, %100 kuzu bağırsağından üretilir ve üstün lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. Özenle seçilen süt kuzularından elde edilen bağırsağın temizlenmesi, hazırlanması ve işlenmesi aşamalarında hijyen ve kalite ön planda tutulur.
Antrikot, sığırın sırt kısmından çıkarılan, yumuşak dokusu ve yoğun lezzetiyle et severlerin vazgeçilmez tercihidir. Yağ oranının dengeli olması, antrikota karakteristik bir tat ve sulu bir yapı kazandırır. Hem şık bir akşam yemeğinde hem de gündelik sofralarda rahatlıkla tercih edilebilen bu et türü, patates, sebzeler ve özel soslarla mükemmel bir uyum sağlar.
ragyu Kasap’ın uzman şeflerinin özenle hazırladığı Merguez Sosis, baharatlı ve aromatik tatlarını mutfağınıza getiriyor. ragyu şarküteri ürünlerimizden en çok tercih edilen Merguez Sosis, kıyma kıvamındaki iç yapısı sayesinde, sulu ve dolgun bir dokusu olan bu sosis, et severler için vazgeçilmez bir lezzet sunar.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.