ragyu Besi Çiftliği'nin antibiyotik kullanılmadan, doğal yemlerle beslenen hayvanlarının sırt bölümünden özenle seçilen etler, New York Kontrafile Wet Aged olarak sofralarımıza geliyor. Bu et, 12 günlük özel dinlendirme süreci sonrası soğuk zincir bozulmadan tüketicilere ulaştırılır. Bu özel et, et severler için mükemmel bir seçenek sunar.
Çapraz kesim pişirme, etin liflerinin yönüne karşı 45 derece açıyla kesilerek pişirilmesi yöntemidir. Bu yöntem sayesinde et daha yumuşak ve sulu olur, çünkü et liflerinin kısalması sağlanarak etin daha kolay kopması sağlanır. Özellikle New York steak gibi iri ve yoğun dokulu etlerde bu pişirme tekniği tercih edilir.
Malzemeler:
Hazırlanışı:
Pişirme Önerileri: Pişirme sırasında etinizi dövdürmeyin ve sadece maşa kullanın. Çatal veya bıçak gibi kesici aletler, etin suyunun kaybolmasına ve dolayısıyla sertleşmesine neden olabilir.
Saklama Koşulları:
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.