4000 TL ve üzeri siparişlerinizde %10 indirim
Pişirilmeye hazır avantajlı kutularımızı denediniz mi?
İlk siparişe özel 1500 TL ve üzerine %5 indirim avantajı
Tüm Türkiye'ye kargo avantajı
Üyeliğinizle yaptığınız alışverişten %3 puan kazanın!
4000 TL ve üzeri siparişlerinizde %10 indirim
Pişirilmeye hazır avantajlı kutularımızı denediniz mi?
İlk siparişe özel 1500 TL ve üzerine %5 indirim avantajı
Tüm Türkiye'ye kargo avantajı
Üyeliğinizle yaptığınız alışverişten %3 puan kazanın!
4000 TL ve üzeri siparişlerinizde %10 indirim
‹
›
Menu
Türkçe - TRY
Dil Değiştir
TÜRKÇE
ENGLISH
Para Birimi Değiştir
TRY
USD
EUR
Sepetim
0
Ürün
Favorilerim
Üye Girişi
Üye Ol
ragyu Blog
Anasayfa
İletişim
dana eti
dana eti
tüm ürünleri gör
wagyu
premium dana etleri
geleneksel dana etleri
tüm ürünleri gör
köfteler
kuzu eti
domuz eti
domuz eti
domuz şarküteri
ragyu şarküteri
ragyu kasap+ dükkan
ragyu kasap+ dükkan
ragyu kiler
tüm ürünleri gör
sürülebilir ezmeler
turşu
zeytinler
bal ve reçeller
makarna ve bakliyat
sirke
çaylar
yağlar
kahveler
peynir
somon, balık ve havyar
sos, baharat ve konserveler
twins cocktails
atıştırmalıklar ve ekmekler
ragyu concept store
ragyu concept store
mumlar
avantajlı hazır kutular
Anasayfa
>
Domuz Etleri
>
Domuz Şarküteri
>
Mortadella
< < Önceki Sayfaya Dön
Anasayfa
>
Domuz Etleri
>
Domuz Şarküteri
>
Mortadella
‹
›
Marka
:
Leoncini
Mortadella
Favorilere Ekle
Sepetteki Son Fiyat
Fiyat
:
400,00 TL
(KDV Dahil)
Sepet Fiyatı
:
Bunları da sevebilirsiniz
Ürün stoklarımızda kalmamıştır.
Gramaj
:
100gr
150gr
200gr
250gr
Kritik Stok
Kargo Bedava
Gelince Haber Ver
Ürün Özellikleri
İçerisinde yeşil antep fıstığı bulunan ve çeşitli baharatlarla lezzeti çeşitlendirilen bu salam türü, ince çekilmiş kaliteli domuz etinden üretilir. Pürüzsüz ve yumuşak dokusu, içerdiği yağ damarlarıyla kendine özgü bir görünüme sahiptir. İtalyan mutfağının kült yiyeceğinden biri olan Mortadella, oldukça besleyicidir ve yüksek kalitede protein içerir.
Pişirme Önerileri
Mortadella genelde pişirilmeden tüketilen bir domuz etidir. Bununla beraber, bazı yemeklere ısıtılarak ya da kısık ateşte az bir süre pişirilerek eklenebilir. Mortadella hafifçe sotelenirse lezzeti daha baskın hale gelebilir. Ayrıca pizza gibi hamur işlerinde, yiyecekle beraber pişirilebilir. Ancak bu eti fazla pişirmek, kurumasına ve hem besin değerini hem de lezettini yitirmesine yol açabilir.
Saklama Koşulları
Mortadella dayanıklı bir domuz etidir ve hava almayacak şekilde standart soğuklukta iki haftaya kadar bir buzdolabında saklanabilir. İki haftadan uzun süreli saklamalarda ise mutlaka derin dondurucu kullanılması önerilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanır.
Cookie Politikası
sayfamızı ziyaret edin.
Kabul Et
Reddet
Kapat
Anasayfa
Favorilerim
Sepetim
Üye Girişi