Kuzu Gerdan, doğal yetiştirilen ve antibiyotiksiz beslenen Balıkesir Kıvırcık kuzularımızdan elde ettiğimiz lezzetli ve uzun pişirimli bir ettir. Gerdan, kuzunun boyun bölgesinden elde edilen et türüdür. Kemikli ve yoğun lif dokusuna sahiptir, genellikle döş ve pançeta gibi orta yağlı etler kategorisinde değerlendirilir.
Kuzu Gerdan, lifli dokusu ve kemikli yapısı nedeniyle genellikle uzun süre pişirilmesi gereken bir et kesimidir. Bu nedenle, fırında yavaş pişirme yöntemi tavsiye edilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.