Cabanos olarak da bilinen ragyu Dana Avcı Sosis hiçbir katkı maddesi kullanılmadan doğal kuzu bağırsağına sarılarak ısıl işlem görmeden hazırlanır. Doldurma işlemi tamamlandıktan sonra ürün dinlendirilir ve özel tütseme fırınlarımızda bekletilir. İçeriğinde dana eti, tuz, karabiber, kimyon, kereviz tozu, sarımsak ve muskat bulunmaktadır. Ürün, eser miktarda gluten içermektedir.
Dana Avcı Sosis yani Cabanos olarak bilinen bu ürünü en lezzetli şekilde hazırlamak için, orta ateşte normal tavada veya döküm tavada yaklaşık 4 dakika kadar pişirmeniz önerilir. Ayrıca barbeküde de pişirme işlemi yapılabilmektedir. Hazırlık sırasında, ürünü çözülmesi için buzdolabında bekletmeniz ve dış katmanı olan kuzu bağırsağını soymamanızı, ayrıca ürünü çizmeden pişirmenizi tavsiye ederiz.
Dana Avcı Sosis, elinize donuk bir şekilde ulaştığında dondurucuda saklanmalıdır. Tüketileceği günün bir gece öncesinde buzdolabına alınarak, oda sıcaklığında kademeli olarak çözülmesi sağlanmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.